pH-regulatie behandeling

ph-regulatie behandelingBij deze behandeling wordt je pH-waarde gemeten d.m.v. een stripje op de tong, zowel vóór als na een voetbad.

Aan het heerlijk geurend en met rozenblaadjes gevulde voetbad wordt een basisch zout toegevoegd, dat ervoor zorgt dat de huid verweekt en op deze manier in de bloedbaan terecht kan komen.
Daar zal het zijn pH-regulerende werking gaan doen.

Tevens worden schimmelinfecties door het basisch zout aangepakt, zoals bijvoorbeeld; Kalknagels en/of zwemmerseczeem èn kan het in de loop der tijd genezen.

Tip: uitstekend te combineren met een Detox kuur

Slakken

Het teveel aan basische of zuurwaarde in jouw lichaam wordt geneutraliseerd en komt via de huid van de voeten naar buiten. Dat noemt men “slakken” omdat het glibberig aanvoelt.

De afvalstoffen worden meerdere malen van de voet af gemasseerd door de schoonheidsspecialiste. Na 30 minuten worden de voeten drooggedept en kun je gewoon je sokken en schoenen weer aandoen. De bloedbaan is op een natuurlijke en verantwoorde manier gereinigd.

Het advies is om je voeten de eerste 24 uur na de behandeling niet te wassen, omdat de bloedbanen nog openstaan en zo de eventuele schadelijke stoffen die in zeep of badschuim kunnen zitten, opneemt.

Inhoud pH-regulatie behandeling

  • Duur: 30 minuten
  • Vanaf €39,-
  • pH-waarde meting  d.m.v. een stripje op de tong, zowel vóór als na het voetbad
  • Je pH-waarde wordt gereguleerd in een voetbad met basisch zout
  • Voor het beste resultaat neem je een pH-regulatie behandeling in kuurverband (5+1 gratis)

Afspraak maken Contact

Meer informatie over detox kuur